søndag 3. april 2016

Påske, Holi og CEC-retreat

De siste ukene har det været mye stress med midterms og trials, og nå er det heller ikke så mange ukene igjen til eksamener og hjemreise. Skal innrømme at jeg har vært litt misunnelig på alle hjemme i Norge som har hatt både vinter- og påskeferie, mens jeg har sittet her og pugget norsk og matte. Her borte er det nemlig ikke noe påskeferie, men påskehelga ble det likevel noe feiring. Noen elever hadde gjemt små egg med godteri i rundt om på skolen, så en aldri så liten påskeegg-jakt ble det, og på søndag ble jeg invitert med ut på påskelunsj av getaway-foreldrene mine - noe som var veldig koselig. Mandag ar det tid for å feire Holi, en hinduistisk høytid hvor alle dynker hverandre i vann og fargepulver (veldig gøy med andre ord). Selv om det var litt kalt var stemningen høy!


 


Denne helga har jeg vært med på en CEC-retreat, altså en utflukt som en del av vårt Constructive Engagement of Conflict-program. Det var interessant nok, men det som gjorde det virkelig gøy var at det kom noen elever fra Taos (en annen by i New Mexico) og tilbrakte helgen med oss. Vi gjorde diverse  Det var deilig å komme seg litt vekk fra campus og møte noen nye mennesker! 



Ukene fremover begynner forberedelsene til (for meg) norskeksamen, college og diverse ting til neste år. Vi holder på  å velge oss en lederrolle vi skal ha neste år, samtidig som prosessen med å finne og søke college er i gang! Litt nervepirrende, men også veldig spennende!