søndag 13. mars 2016

Project Week 2016

Den siste uka har det skjedd mye forskjellig, jeg har nemlig reist i Santa Fe og Albuquerque for Project Week! Project Week er ei uke hvor elevene drar på forskjellige turer og prosjekter rundt om i USA, det er liksom vår vinterferie, bare at vi ikke har ferie... Jeg dro på en tur om media og kommunikasjon, som var helt grei. Det var mye frem og tilbake under planleggingen av turen, men vi endte opp med å dra til Santa Fe for et par dager hvor vi hadde en workshop om radiointervjuing og jeg dro for å se et skuespill (Athol Fugards "The Island"), og så til Albuquerque.

Hele gruppa da vi besøkte UNM.

På mandag dro vi til Abuquerque hvor vi dro og lærte litt om sportsjournalistikk ved University of New Mexico. Det var interessant nok, og vi fikk en omvisning av området før vi dro og så oss litt rundt i byen. Tirsdag dro vi til avisen Albuquerque Journal og fikk litt omvisning der og, og onsdag tro vi til en lokal TV stasjon hvor vi lærte litt om forskjellig typer sendinger og hvordan man formidler seg selv. Om kvelden dro vi på en off-Broadway musikal kalt "Once", som jeg trodde skulle være kjempedårlig men faktisk viste seg å være veldig bra (anbefales!). Torsdag gikk med på forberedelser til fredagen, hvor vi dro på en miljøkonferanse kalt "Coming Clean" og hjalp til med å intervjue og ta bilder av deltagerne. Det var ganske lærerikt, selv om konferansen i seg selv ikke var det morsomste jeg har vært med på, hehe. 

Intervju under konferansen

Vi var med og tok bilder av en protest som ble holdt under konferansen utenfor en Dollar Store, hvor de protestere mot gifter i produktene deres.




Alt i alt har det vært en fin tur. Jeg fikk slappe av, spist mye god mat (sushi <3), og sett litt mer av New Mexico!